Afhentning af startnumre og EXPO

Afhentning af startnumre

Afhentning af startnumre og løbs-T-shirts finder sted i Akkrediteringen i Hal 2 på Ceres Park, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C.
Hal 2 er hallen lige til højre for hovedindgangen.

I forbindelse med afhentning af startnummer skal tilmeldingskvittering eller ID medbringes.
Det er muligt at afhente numre for venner og familie ved fremvisning af deres tilmeldingskvittering.
Det er desværre ikke muligt at lave ændringer til sin tilmelding (navn, email mv.) i forbindelse med nummerafhentningen.
Det er desværre ikke muligt at fremsende startnumre og løbstrøjer pr. post.

Åbningstider for startnummerudleveringen

Den 28-31. juli kl. 9-18
Den 1. august kl. 12-17
Den 2.-5 august kl. 9-18
Den 6. august kl. 7-9.30

NB: Vi fraråder afhentning på løbsdagen, da der kan være kø. Arrangørerne tager ikke ansvar for forsinkelse ved startnummer-udleveringen på løbsdagen.

Der vil i forbindelse med nummerudleveringen i et vist omfang være mulighed for at bytte bestilt T-shirt til en anden størrelse.
Dette kun så længe vi har overskydende T-shirts i ønsket størrelse og vi kan ikke garantere dette er muligt på løbsdagen den 6. august.

Eftertilmelding fra 31. juli til 5. august

Den almindelige online-tilmelding er åben til og med 30. juli og tilmelding koster 450,- + gebyr.
Eftertilmelding til Aarhus Half kan foretages samme sted som nummerudleveringen sker, men KUN i perioden 31. juli til 5. august. Eftertilmelding koster 515,-.
På løbsdagen er eftertilmelding IKKE mulig og det er heller ikke muligt at lave ændringer til startnummeret denne dag eller bytte størrelse på bestilt T-shirt.
I forbindelse med afhentning af startnummer er der også mulighed for at besøge vores EXPO.

Aarhus Half EXPO

Fredag d. 4. august til søndag d. 6. august 2017
Adresse: Ceres Park, Stadion Alle 70, Aarhus C.

I samarbejde med EMACS 2017 – Masters-EM i atletik – og LØBEREN åbner vi dørene til Aarhus Half EXPO for både deltagere, venner og familie. EXPO’en er åben fra den 27. juli, men særligt i dagene d. 4.-6. august vil der være fokus på Aarhus Half. Her får du får masser af inspiration og attraktive tilbud på et bredt udvalg af de nyeste produkter med relation til løb.

Der er gratis adgang for alle og fra EXPO’en har du fri adgang til at opleve Masters-EM i atletik.

Åbningstider for EXPO’en:

Fredag den 4. august kl. 9.00 – 18.00
Lørdag den 5. august  kl. 9.00 – 18.00
Søndag den 6. august kl. 07.00 – 9.30

 

På Aarhus Half EXPO’en kan du blandt andre møde:

loeberen-til-expo
LØBEREN er Official Merchandise & EXPO Partner – og vil også selv være til stede på Aarhus Half EXPO. Gå på oplevelse i et bredt sortiment af nyt og spændende løbeudstyr og oplev den personlige og kompetente vejledning, du kender fra LØBEREN-butikkerne.
craft-til-expo
Craft er Official Merchandise & Volunteer Partner til Aarhus Half, hvor de bl.a. leverer den officielle løbetrøje til alle deltagerne. Craft er garant for kvalitetsprodukter – og vil medbringe både nye produkter og gode tilbud.

saucony-til-expo
Saucony er Official Shoe Partner til Aarhus Half – og du kan opleve en af verdens førende løbeskosproducenter til Aarhus Half EXPO med de nyeste produkter indenfor løbesko, løbetøj og gear.

32gi-til-expo
32Gi er Energy Partner og står bag et væld af produkter, der kan forbedre udholdenhed og præstationsevne. 32Gi leverer energidrikken til Aarhus Half – og sikrer, at du kan yde dit bedste under løbet.

Mød også…

Følgende vil være til stede med spændende produkter:

Skal din virksomhed med på Aarhus Half EXPO?

Fra d. 27. juli til d. 6. august kan din virksomhed præsentere jeres løbsrelaterede brand og produkter for de mange tusinde deltagere i både EMACS 2017 og Aarhus Half. Kontakt direktør Ebbe Nielsen fra LØBEREN på ebbe@loberen.dk og hør om mulighederne for at blive en del af Aarhus Half EXPO.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV!

Ved at tilmelde dig, sikrer du dig de seneste nyheder.

TOP