Frivillig – vi har brug for din hjælp

Få en sjov og spændende oplevelse

Vi har brug for en masse frivillige, der har lyst til at gøre søndag den 6. august 2017 til en kæmpe fest for deltagere og tilskuere til Aarhus Half Marathon.

Kunne du være interesseret i at hjælpe til i dagene op til løbet, eller på løbsdagen, hører vi meget gerne fra dig. Vi er meget lydhøre over for hvilke opgaver du har lyst til at påtage dig og det kan være store som små. Vi har blandt andet brug for vejvisere ude på ruten, frivillige til uddeling af medaljer, hjælpere til væskedepoterne samt en række andre serviceopgaver til løberne i mål. Vi har også brug for hjælpere til opstilling af rute, sprogkyndige til informationsteltet, stærke mænd og personer med truckcertifikat til opstilling og meget andet.

Som tak for din hjælp får du en officialpakke og fri forplejning samt, og det hører vi fra mange er det allervigtigste, en hyggelig og sjov oplevelse sammen med en masse søde mennesker!

Hvis det lyder som noget for dig, eller hvis du vil vide mere, så kontakt projektleder Mikkel Larsen på mikkel@emacs2017.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV!

Ved at tilmelde dig, sikrer du dig de seneste nyheder.

TOP