Tilmelding

Dato

Løbet finder sted søndag den 6. august 2017, og starten går klokken 09:30 fra Stadion Allé ved Ceres Park.

Pris for deltagelse

Et startnummer koster indtil 30. april 2017 DKK 395,- + gebyr.
Herefter er prisen DKK 450,- + gebyr. Sidste tilmeldingsfrist er 30. juli 2017.
Eftertilmelding kun mulig ifm. EXPO’en 31/-5/8 kl. 9-18, 1. august dog kun 12-17: 515,-. Eftertilmelding på dagen er IKKE mulig.

Vær opmærksom på, at ved tilmelding senere end søndag den 9. juli 2017, er det ikke længere muligt at få navn på startnummeret.

Startnummer og t-shirt

Tilmeldingsprisen er inklusive en lækker Craft løbe-T-shirt, som kan afhentes sammen med startnummeret på løbets EXPO fra lørdag den 29. juli til lørdag den 5. august, samt fra morgenstunden på løbsdagen. Der er derudover en flot finisher-medalje til alle der gennemfører løbet.

Vilkår og betingelser

Alle der ønsker at deltage, bedes være opmærksomme på de for arrangementet gældende Vilkår og handelsbetingelser.

Tilmelding

Tilmeld dig allerede i dag – klik her.
Sidste tilmeldingsfrist er søndag 30. juli 2017.
Eftertilmelding kan ske på EXPO’en i dagene 31. juli til 5. august og koster kr. 515,-. Eftertilmelding på dagen er IKKE mulig.
Det er ikke muligt at få refunderet tilmeldingsgebyr.
GAVEKORT. Det er også muligt at overraske familie, venner, kollegaer eller andre med et gavekort. Ønsker du at købe startnummer som gavekort, så kontakt os på info@aarhushalvmaraton.dk for yderligere oplysninger.

Hvem kan deltage?

Alle der er sunde og raske og i stand til at gennemføre hele distancen ved egen hjælp, og inden for den fastsatte tidsgrænse på 3 timer, kan deltage. Vi anbefaler dog, at man skal være minimum 15 år for at deltage. Det er tilladt at løbe med babyjoggere og lignende er tilladt såfremt løbsledelsen orienteres herom på forhånd og at deltagere, der medbringer sådanne, tager høj grad af hensyn til medløbere. Vi forbeholder os ret til at afvise deltagere med babyjoggere og lignende såfremt der er ekstraordinært mange deltagere med disse.
Kørestolsracere er IKKE tilladt.

Kundeservice

Tilmeldingsadministrationen varetages af Billetto; support@billetto.dk eller tlf. 71 99 38 82. Det er derfor Billettos kundeservice du skal kontakte, hvis du har spørgsmål til registreringsprocedure. Det er også Billetto du skal kontakte hvis du vil foretage navneændring af dit startnummer.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV!

Ved at tilmelde dig, sikrer du dig de seneste nyheder.

TOP