Vilkår & handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Nedenstående betingelser gælder ved køb af startnummer til Aarhus Half Marathon.

Ved køb af startnummer handler du med:

Aarhus 1900 Atletik/Motion
Observatoriestien 1
8000 Aarhus C
+45 86110135
www.1900am.dk

Arrangør

Aarhus Half Marathon arrangeres af Aarhus 1900 Atletik/Motion.
Vi samarbejder med Sport Aarhus Event og Dansk Atletik Forbund.
Løbet afvikles efter Dansk Atletik Forbunds og Det Internationale Atletik Forbunds regler.

 

DELTAGERBETINGELSER

Persondata og fortrolighed

Arrangøren forbeholder sig ret til at vise deltagers navn, klub, land, firma, fødselsår og nationalitet på startnumre, deltager- og resultatlister.
Personlige oplysninger, der afgives i forbindelse med tilmelding og deltagelse i Aarhus Half Marathon, opbevares af arrangøren og videregives eller sælges aldrig til tredjepart, ud over ovenfor nævnte offentliggørelse eller i forbindelse med anonymiseret statistik. E-mails vil udelukkende blive anvendt til at sende nødvendig løbsinformation til deltagere, herunder praktiske forhold, tidsplaner, tilbud fra samarbejdspartnere i forbindelse med løbet etc.

Brug af mediemateriale

Fotos, filmoptagelser, interviews og lignende mediemateriale, hvori deltagere optræder i forbindelse med Aarhus Half Marathon, kan efterfølgende frit benyttes af arrangøren, herunder også til markedsføringsformål. Alle fotos, som arrangøren benytter såvel online som på trykt materiale, herunder på hjemmesider, Facebook, Instagram og Twitter, er underlagt ophavsret og må på ingen måde anvendes med markedsførings- eller kommercielt formål uden aftale.
De officielle pressefotos, som stilles til rådighed i mediepakken, må anvendes frit i forbindelse med omtale af Aarhus Half Marathon. For tilladelse til brug af fotos, skal løbsarrangøren kontaktes forinden.

Startnumre

Startnumre udsendes ikke med post, men afhentes bedst i dagene op til løbet 4.-5. august på Aarhus Half Marathon-EXPO’en, Stadion Alle 70, 8000 Aarhus C. Udlevering af startnummer kræver fremvisning af den registreringsbekræftelse, der tilgik deltageren eller tilmelderen pr. e-mail i forbindelse med tilmeldingen.

Afhentning af startnumre på selve løbsdagen sker på eget ansvar, og forsinkelser som følge af eksempelvis trafikale forhold, kø til afhentningsstedet og lignende påhviler alene deltageren.

Særlige forhold eller udstyr

Blinde, kørestolsbrugere og andre fysisk udfordrede personer er velkomne, og det er også tilladt at løbe med babyjogger og lignende. I alle tilfælde gælder dog, at løbsarrangørerne skal orienteres om deltagelsen og deltagelse af eventuelle hjælpere på forhånd på info@aarhushalvmaraton.dk. Det er også et krav at disse deltagere og eventuelle hjælpere tager høj grad af hensyn til medløbere OG starter i bagerste del af feltet. Vi forbeholder os ret til at afvise deltagere, hvis vi vurderer at medbragt udstyr eller andre forhold vil være til betydelig gene for andre deltagere.  Løbets tidsgrænse er gældende for alle deltagere.

NB: Kørestolsracere er IKKE tilladt.

Tidsgrænse

Der er en tidsgrænsen ved Aarhus Half Marathon på 3 timer netto (det vil sige fra man passerer startstregen til man er i mål).

 

TILMELDINGSBETINGELSER

Bekræftelse og kontrol af tilmelding

Umiddelbart efter tilmelding modtager man en bekræftelse via e-mail. Modtager man ikke en bekræftelse, eller opdager man fejl og mangler ved den, bedes man kontakte deltagerservice.
Deltager har ansvar for at kontrollere, at alle deltageroplysninger er korrekte samt at holde arrangøren opdateret, såfremt oplysningerne ændrer sig.

Startgebyrer, administrationsgebyr og betalingsmuligheder

Startgebyr er momsfri jf. dansk lovgivning om momsfritagelse af amatøridræt.
Vor samarbejdspartner Billetto Danmark opkræver et mindre administrationsgebyr. Det er muligt at betale med stort set alle gængse kreditkort jf. Billetto’s til enhver tid gældende betalingsbetingelser. Vær opmærksom på, at ved betaling med kort kan gebyrer forekomme og variere afhængig af korttype.

Sikkerhed i forbindelse med online-tilmelding

Betalingssystemet er sikret mod misbrug med en såkaldt TLS-løsning. TLS er et system, der krypterer alle de Dankort- og kreditkortinformationer, som du sender til os. Det betyder, at hverken vi eller andre (med undtagelse af Nets og Billetto) kan skaffe oplysninger om dit kort. TLS-systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.

Betalingsmodulet varetages af Billetto Danmark. Du har mulighed for at afvise en betaling når du modtager din betalingsoversigt, og du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit betalingskort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter TLS-certifikat i sit betalingssystem.

Produktansvar, fortrydelsesret og refundering

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på internettet har arrangørerne det fulde produktansvar. Deltageren (køberen) har jf. Forbrugeraftaleloven om handel på internettet ingen fortrydelsesret, idet rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen. Således er det efter tilmelding ikke muligt at få refunderet et betalt beløb, med mindre der tegnes en særskilt forsikring i forbindelse med købet – regler og vilkår fremgår af Billetto’s side.

Det er muligt at overdrage et startnummer fra en person til en anden person mod et gebyr. Prisen for navneændring er DKK 100,-. Uautoriseret brug af et startnummer kan føre til diskvalifikation.

 

ANSVAR, FEJL OG MANGLER

Helbred og alder

Deltagere skal være sunde og raske og mene sig i stand til at fuldføre hele distancen ved egen hjælp. På bagsiden af løbernes startnummer kan deltagerne anføre særlige forhold vedrørende deres helbred.

Anbefalet minimumsalder for deltagelse er 15 år.

Ansvar

Deltagere bekræfter ved tilmelding, at de er indforstået med, at deltagelse sker på eget ansvar, og at hverken arrangøren, partnere eller sponsorer kan drages til ansvar for skader, deltageren pådrager sig selv eller andre under løbet, og som ikke kan tilskrives arrangøren.
Deltagere under 18 år bekræfter desuden, at forældre eller værge har givet accept til den mindreåriges deltagelse i løbet.

Aflysning og force majeure

I tilfælde af aflysning eller afbrydelse af løbet på grund af force majeure eller myndighedspåbud, som arrangøren ikke kan pålægges ansvar for, er der ikke mulighed for at få refunderet hverken startgebyr eller andre omkostninger i forbindelse med arrangementet.

Forbehold for fejl og mangler

Arrangøren tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser og arrangementsbeskrivelser såvel online som på trykt materiale. Al information offentliggøres med forbehold for ændringer.

 

DELTAGERSERVICE

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte deltagerservice:

Aarhus Half Marathon deltagerservice
Observatoriestien 1
8000 Aarhus C
+45 86110135
info@aarhushalvmaraton.dk
www.aarhushalvmaraton.dk

 

Åbningstider:
Mandag til fredag kl. 10:00 – 15:00

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV!

Ved at tilmelde dig, sikrer du dig de seneste nyheder.

TOP