EMACS-deltagere og senior-eliteløbere

EMACS-deltagere

Alle løbere, der er tilmeldt det officielle Europamesterskab for Masters (EMACS), starter forrest i feltet, side om side med eventuelle senior-eliteløbere. Hvis du ønsker at være med i det officielle mesterskab, og derved have mulighed for at blive placeret og vinde EM-medaljer i aldersklasserne 35-39 år, 40-44 år, 45-49 år og opefter, skal du tilmelde dig via EMACS’ officielle webside. Der er både særlige priser, krav og muligheder, hvis du ønsker at blive en del af det officielle Europamesterskab for Masters, blandt andet skal du være medlem i en forening under Dansk Atletik Forbund samt løbe i officielt landsholdstøj. Du kan læse meget mere på www.emacs2017.com eller kontakte EMACS-sekretariatet på office@emacs2017.com.

Senior-eliteløbere

Løbere med en personlig rekord på under 1:15 time for mænd og 1:22 time for kvinder – opnået i et officielt certificeret løb – har mulighed for at blive indplaceret i elitefeltet side om side med EMACS-feltet. Eliteindplacerede løbere tilbydes en række services i forbindelse med løbet, såsom mulighed for privat væske på ruten, særlige opvarmningsarealer og -faciliteter mv.

For ansøgning om eliteindplacering eller øvrige eliterelaterede forespørgsler, kontakt info@aarhushalvmaraton.dk. Godkendes din ansøgning vil du modtage detaljeret information om løbsdagen, services mm.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV!

Ved at tilmelde dig, sikrer du dig de seneste nyheder.

TOP